Marcel Ciolacu l-a numit consilier pe Victor Ponta

Marcel Ciolacu l-a numit consilier pe Victor Ponta
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit consilier onorific pe fostul prim-ministru PSD, Victor Ponta, care a demisionat în urma tragediei din clubul ”Colectiv”, arată hotnews.ro. Decizia privind acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Victor-Viorel Ponta în domeniul relaţiilor economice internaţionale a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Fost președinte al PSD din 2010 și până în 2015 și copreședinte al USL alături de Crin Antonescu, Victor Ponta a fost premier din mai 2012 și până în noiembrie 2015, când a demisionat la presiunea străzii, în urma tragediei din clubul ”Colectiv”. După alegerile parlamentare din 2020, când noul său partid, ProRomânia nu a mai reușit să intre în Parlament, Victor Ponta s-a retras din politică. În ianuarie 2021 și-a deschis o firmă de consultanță economică. „Asta fac: dau consultanță de business. Firmelor din afară, nu din România. Îmi spun părerea despre ce se întâmplă pe piețele din estul Europei. Nu dau consultanță politică, doar economică”, declara Victor Ponta, într-un interviu pentru Digi24.ro.
Citit 813 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2023 20:55

1 comentariu

  • postat de gasca zurli
    Sâmbătă, 19 August 2023 22:28
    89.39.81.***
    sint bani publici cu noianul....toti vor sa bage botul in ei. acolo e ca in cartier, facem gasca....ii ardem pe fraieri de bani...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.