Proiectil din Al Doilea Război Mondial, descoperit în grădina unui bloc

Proiectil din Al Doilea Război Mondial, descoperit în grădina unui bloc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un proiectil din Al Doilea Război Mondial a fost descoperit, joi, în grădina unui bloc, în timpul lucrărilor de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Nouă din Sectorul 5 al Capitalei. „În urma lucrărilor demarate de Primăria Sectorului 5 de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Nouă, angajații instituției au descoperit un proiectil din al Doilea Război Mondial, ce se afla în grădina unui bloc. În urma descoperirii făcute, au fost anunțate autoritățile locale, dar şi cele cu competențe în domeniu”, a anunțat Primăria Sectorului 5, citată de Mediafax.

Primarul Cristian Popescu Piedone a dispus ca zona să fie balizată, iar la fața locului să se deplaseze echipaje de la Ordine Publică şi Circulație din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5.

„Au fost solicitate şi echipaje ale Poliției Naționale. De asemenea, incidentul a fost anunțat şi prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Până la sosirea echipajelor cu competențe în astfel de situații, echipajele Poliției Locale Sector 5 asigură perimetrul, pentru evitarea unor potențiale incidente”, se menționează în finalul comunicatului.

Citit 1847 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2024 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.