Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand auto, Dacia
Foto: Argeșul

Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand auto, Dacia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că Guvernul și prim-ministrul vor folosi de acum înainte un singur brand, Dacia: "Cred că așa este corect în orice stat democratic și în orice economie", a spus Ciolacu, citat de Mediafax.

Premierul, care a vizitat miercuri platforma Dacia, spune că a fost impresionat de nivelul de tehnologie și de organizare. El a amintit că pe platformă lucrează 12.500 de oameni și că alți 150.000 beneficiază de comenzi din partea Dacia. "Alte 1.500 de companii au de lucru prin comenzile date de Dacia. Vorbim de 150.000 de oameni și de comenzi de 2,2 miliarde de euro. Este unul dintre motoarele economice ale României, 10% din exportul ţării este asigurat de Dacia", a declarat Marcel Ciolacu.

El spune că a făcut un test-drive cu noul model de Duster, mașină despre care susține că este "bestială". "Din acest moment, Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea ca prim-ministru din acest moment va fi Dacia Duster. Cred că așa este corect în orice stat democratic și în orice economie. Cum în Franța mașina autorităților este Renault, în România mașina autorităților trebuie să fie Duster", a adăugat șeful Guvernului.

Citit 536 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2024 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.