Pregătește gratuit elevi pentru Evaluarea Națională (VIDEO)

Pregătește gratuit elevi pentru Evaluarea Națională (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cătălin Zaman, profesor Merito, director al Şcolii Gimnaziale "Învăţător Nicolae Ispas" din localitatea buzoiană Clondiru, va oferi meditaţii online gratuite, începând din luna iunie, elevilor din toată ţara care doresc să se pregătească pentru examenul de Evaluare Naţională. Lecţiile sunt destinate tuturor elevilor de clasa a VIII-a, cu precădere celor ai căror părinţi nu le pot asigura o pregătire suplimentară.

"Lecţiile gratuite sunt adresate tuturor copiilor din ţară. Se vor desfăşura în format online, pe Google Meet, începând de săptămâna viitoare. Sunt destinate tuturor copiilor care au nevoie de ajutor, cu precădere cei din medii dezavantajate, din mediul rural, dar am primit cereri de înscriere şi din mediul urban. Momentan sunt 30 de elevi înscrişi, cred că vom ajunge undeva la 50. Vorbim de copii din Maramureş, Cluj, Arad, Suceava, Iaşi. Copiii din şcoala unde sunt eu profesor beneficiază deja de pregătire suplimentară, trei ore săptămânal. Lecţiile sunt dedicate elevilor aflaţi la final de clasa a VIII-a care vor susţine Evaluarea Naţională. Avem toate instrumentele necesare susţinerii orelor online, vom recapitula materia şi vom face teste la Limba şi literatura română", a declarat pentru Agerpres profesorul Cătălin Zaman.

Elevii care doresc să se înscrie în program vor trebui să trimită un e-mail sau un mesaj pe pagina de Facebook "Proful de la ţară".

Citit 651 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 20:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro