Daniela Andreescu a fost revocată de la conducerea Secretariatului General al Guvernului

Daniela Andreescu a fost revocată de la conducerea Secretariatului General al Guvernului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Daniela Andreescu a fost revocată de la conducerea Secretariatului General al Guvernului, a anunţat premierul Emil Boc. El a susţinut că a hotărât revocarea din funcţie a şefului SGG pe baza unei "decizii administrative suverane", fără să primească vreo informare din partea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Guvernul a fost informat oficial de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că există premise pentru încălcarea legislaţiei privind conflictul de interese de către şeful SGG, Daniela Andreescu, prin spaţiul RA-APPS atribuit soţului acesteia, au declarat anterior surse oficiale.

"S-a ajuns la concluzia că soţul Danielei Andreescu nu este un membru oarecare al asociaţiei care a primit spaţiul RA-APPS, ci participă la luarea deciziilor, astfel că există conflict de interese", au arătat sursele.

Sursele au mai arătat că mai mulţi lideri din PDL i-au solicitat premierului Emil Boc să aibă o discuţie cu secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, privind spaţiile atribuite de aceasta membrilor familiei şi să o demită din funcţie în cazul în care şeful SGG nu prezintă explicaţii suplimentare "mulţumitoare".

Citit 811 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.