Tatăl premierului Emil Boc a murit în urma unui stop cardio-respirator

Tatăl premierului Emil Boc a murit în urma unui stop cardio-respirator
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a confirmat, miercuri că tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a murit în urma unui stop cardio-respirator, "în condiţiile unei suferinţe vasculare multiple, la vârsta şi patologia" acestuia.

"Aşa cum era de aşteptat, în condiţiile unei suferinţe vasculare multiple, la vârsta şi patologia dânsului a survenit un eveniment cardiac, un stop cardio-respirator care cu toate manevrele de resuscitare nu a reuşit să fie depăşit. Asta este ceea ce s-a întâmplat. S-a aplicat protocolul de resuscitare, a fost muncă în echipă cu personalul de la ambulanţă. A fost o stare stabilă până ieri după masă ( marţi - n.r.) când a intervenit acest eveniment ischemic", a declarat directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi.

Ioan Boc a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Citit 958 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.