Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut în Capitală, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că în maşina în care se afla Lucescu se mai afla o persoană de aproximativ 40 de ani.
Potrivit lui Opriţa, Lucescu a suferit o contuzie toracică şi este conştient. Cealaltă persoană nu are leziuni aparente, fiind de asemenea conştientă, a adăugat coordonatorul SMURD.
Ambele victime au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii medicale, a spus Opriţa. Maşina în care se aflau cei doi este grav avariată.

Citit 729 ori Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2012 14:19

1 comentariu

  • postat de nicolaie Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 14:36 Link la comentariu
    0
    0

    Pacat.Regret ce a patit Mircea Lucescu/ Insa as fi curios sa stiu circumstantele in care s-a petrecut accidentul,inainte sa se musamalizeze ceva.Contuzia toracica,poate fi de la lipsa centurii de siguranta?Alcolemia,cat a fost?Prea putine stiri,dau de banuit.Cealalta persoana,chiar nu are nimic?Cel mai interesant mi se pare modul de a incerca musamalizarea accidentului,de parca ar fi ceva banal,fara importanta.Fiind VIP,unii reprezentanti ai institutiilor statului se intrec in a ascunde aspecte importante.Presa de investigatii,trebuie sa fie vigilenta.Il respect pe Il Luce pentru profesionalism.Trebuie sa raspunda exact ca si mine,in situatia de fata.Mi se pare corect.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.