Raed Arafat: Rog oamenii să nu iasă în stradă, să nu se lase manipulaţi politic

Raed Arafat: Rog oamenii să nu iasă în stradă, să nu se lase manipulaţi politic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raed Arafat face apel la oameni să nu mai iasă în stradă şi să nu se lase manipulaţi politic prin diverse anunţuri pe internet sau alte mijloace întrucât acţiunile pot degenera şi afecta ideile faţă de proiectul legii sănătăţii.
"Mulţumesc mult oamenilor pentru susţinere. Dar îi rog pe toţi să nu se lase manipulaţi politic. Să nu iasă în stradă, să nu răspundă la nicio chemare şi provocare de pe internet sau de la televiziuni", a declarat Raed Arafat.
Potrivit fostului subsecretar de stat astfel de adunări ar putea degenera şi afecta ideea faţă de lege. "Nu mă voi implica politic. Voi lucra tehnic, în orice situaţii, pentru ideea urgenţei. Dar legea nu se dezbate în stradă. Să nu afectăm ideea faţă de lege", a adăugat Raed Arafat.
Acţiunea pentru susţinerea lui Raed Arafat, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, continuă cu un apel către bucureşteni să se solidarizeze cu cei din Mureş şi Cluj şi să vină, sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de fostul subsecretar de stat.

Citit 993 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.