Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

 

Protestatarii care au plecat în marş din Piaţa Victoriei au ajuns la sediul TVR, unii dintre ei încercând fără succes, pentru scurt timp, să forţeze intrarea în curtea Televiziunii Române.

Organizatorii protestului spun că cei care au forţat intrarea în curtea TVR nu sunt membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere şi au făcut apel să nu mai forţeze intrarea.
O delegaţie a protestatarilor a intrat în sediul TVR, unde va înmâna un memoriu conducerii televiziunii în care cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, organizarea de alegeri anticipate şi redarea demnităţii poporului.
Sindicaliştii mai cer să nu mai fie elaborată o lege a sănătăţii cum vrea Traian Băsescu şi spun că ar fi vrut ca preşedintele să vină în mijlocul lor, pentru că nu suntem violenţi. Ei susţin însă că Traian Băsescu trebuie să dea socoteală pentru traiul de astăzi al poporului.
La manifestaţiile din Capitală participă aproximativ 3.000 de persoane, potrivit situaţiei înregistrate de Jandarmeria Română până la ora 15.00.
În Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, mii de manifestanţi au ieşit în stradă timp de 11 zile, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu, a întregului Guvern şi alegeri anticipate. Acţiunile de protest au început vineri 13 ianuarie, la trei zile după ce Raed Arafat şi-a anunţat demisia, şi au continuat chiar şi după revenirea acestuia, marţi 17 ianuarie, în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Citit 740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.