Arafat: Patru persoane au murit în ultimele zile din cauza vremii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Patru persoane şi-au pierdut viaţa din cauze colerate cu vremea, în Dâmboviţa, Giurgiu, Brăila şi Tulcea, a declarat, vineri, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

Subsecretarul de stat a precizat că în Dâmboviţa a fost vorba despre un bătrân care a ieşit din casă, acesta fiind ulterior găsit mort într-un şanţ, iar în Brăila o persoană şi-a pierdut viaţa după ce ambulanţa pe care o solicitase a fost blocată în zăpadă.

Raed Arafat a mai spus că în celelalte două cazuri este vorba de un om înjunghiat la Tulcea şi o persoană care a murit în maşină intoxicată cu monoxid de carbon, în judeţul Giurgiu, cealalată persoană cu care se afla în autoturism fiind salvată.

Potrivit lui Raed Arafat, în prezent sunt 25 de pacienţi în diferite locaţii care au nevoie de intervenţia SMURD, operaţiunile fiind în curs de finalizare.

O femeie de 87 de ani din comuna dâmboviţeană Corbii Mari a fost găsită moartă, vineri, pe o stradă din localitate, din cauza frigului.

"Din primele date rezultă că femeia de 87 de ani din localitatea dâmboviţeană Corbii Mari avea afecţiuni psihice, locuia singură şi pleca deseori de acasă, iar acum ar fi plecat după ora 2.00, fiind găsită moartă de o vecină, lângă gardul unei case de pe uliţă. Era îmbrăcată sumar şi desculţă şi era îngheţată", a declarat şeful Poliţiei Găeşti, Alexandru Iorga.

Din cauza ninsorii şi a viscolului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite inconştiente, joi, într-o maşină cu numere de Bulgaria, acoperită cu un strat gros de zăpadă, pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, în localitatea Adunaţii Copăceni. Ulterior, acestea au fost transportate la un spital din Capitală, însă bărbatul a murit.

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.