Un partid caută candidaţi pentru alegeri prin mica publicitate

Un partid caută candidaţi pentru alegeri prin mica publicitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizaţia judeţeană a Partidului Verde Suceava îşi caută candidaţi în alegeri prin mica publicitate în ziarele locale, iar liderul organizaţiei, Dan Acibotăriţei, spune că metoda "dă roade", informează Mediafax.

Potrivit unui anunţ apărut la rubrica de mică publicitate din două ziare locale sucevene, "Partidul Verde cheamă adevăraţii ecologişti să candideze la alegerile locale din 2012", iar doritorilor li se pune la dispoziţie numărul de telefon al preşedintelui organizaţiei, Dan Acibotărţei.

Liderul Partidului Verde Suceava a declarat  că "metoda dă roade" şi că a fost sunat de mai multe persoane care doresc să candideze în alegerile locale pe listele acestui partid.

El a recunoscut că printre cei care doresc să se înscrie pentru a candida se află persoane care au obţinut locuri neeligibile pe listele altor partide, dar a subliniat că organizaţia are până acum candidaţi stabiliţi în 25 la sută dintre localităţi.

Acibotăriţei a mai spus că Partidul Verde va avea candidaţi şi la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru funcţiile de consilieri judeţeni.

"Am decis să dau anunţ pentru a aduce cât mai mulţi candidaţi pentru alegerile locale", a mai spus liderul Partidului Verde Suceava.

Citit 1230 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.