Irina Loghin, internată la Spitalul Militar din Bucureşti: A suferit un atac cerebral

Irina Loghin, internată la Spitalul Militar din Bucureşti: A suferit un atac cerebral
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa Irina Loghin este internată la Spitalul Militar din Bucureşti, unde i se fac investigaţii, însă interpreta se simte bine, a declarat, pentru Mediafax, fiica artistei, Irinuca. Conform jurnalul.ro, Irina Loghin ar fi suferit o comoţie cerebrală. "O aşteptam vineri la prânz în parcul IOR, la un eveniment de lansarea unei campanii pentru sterilizarea şi adopţia câinilor comunitari, însă nu a venit. Am primit un telefon că este la Spitalul Militar, ca urmare a unui atac cerebral. Acum se simte mai bine, am şi vorbit cu dânsa, urmează să o şi vizitez la spital", a spus Marius Marinescu, membru PRM.

"A fost internată alaltăieri (miercuri, n.r.). Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic", a spus fiica Irinei Loghin.

Irina Loghin are 73 de ani şi este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară din România.

S-a născut în comuna Gura Vitioarei şi a urmat Liceul de Artă la Bucureşti şi Şcoala populară de artă la Ploieşti. A debutat în 1963 şi a fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru şi Ciprian Porumbescu. Irina Loghin are la activ numeroase turnee, albume şi spectacole.

Citit 2240 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2012 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.