O echipă românească de fotbal caută portar printr-un site de recrutare

O echipă românească de fotbal caută portar printr-un site de recrutare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa ieşeană de Liga a V-a Săgeata Popricani a postat un anunţ pe un site de oferte de locuri de muncă, prin intermediul căruia vrea să găsească "fotbalişti tineri, sănătoşi şi cu un trecut sportiv curat" pentru postul de portar.

"Având în vedere că în perioada imediat următoare încep mişcările de «trupe», ne-am gândit să venim din timp în faţa dvs cu o cerere de fotbalişti, pentru a ne întregi grupul actual. Echipa Săgeata Popricani caută fotbalişti tineri, sănătoşi şi cu un trecut sportiv curat, pentru următoarele posturi: 1 portar , minim 1,75 m înălţime. CV-urile dvs sportive (date personale, palmares, echipe la care aţi evoluat în trecut, etc) vor fi trimise pe fax sau email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi www.facebook.com/SageataPopricani", se arată în anunţul postat de gruparea ieşeană.

Echipa Săgeata din Popricani, localitate aflată la 12 km de Iaşi, a fost înfiinţată în 2010. După 16 etape, formaţia ocupă locul 6 în Seria I a Ligii a V-a.

Citit 1250 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.