UPDATE Ponta i-a anunţat pe membrii CSM că îl propune pe Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei

UPDATE Ponta i-a anunţat pe membrii CSM că îl propune pe Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ora 12.45: Premierul Victor Ponta a declarat că l-a informat în cursul dimineţii cu preşedintele Traian Băsescu în legătură cu propunerea ca Robert Cazanciuc să preia funcţia de ministru al Justiţiei, premierul menţionând că şeful statului "nu a avut niciun fel de obiecţie".

"Astăzi, de dimineaţă, l-am sunat pe preşedinte, pentru că, după cum ştiţi foarte bine, preşedintele trebuie să accepte cererea de numire în funcţie, l-am informat, nu a avut niciun fel de obiecţie şi imediat ce se emite decretul de eliberare din funcţia de magistrat - pentru că nu vroiam să se creeze o posibilă stare de incompatibilitate -, după aceea se poate emite decretul şi se depune jurământul", a spus Ponta.


 

Premierul Victor Ponta i-a anunţat, joi, pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii că îl propune pe Robert Cazanciuc, secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe, în funcţia de ministru al Justiţiei, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse oficiale declarau anterior că Robert Cazanciuc, actualul secretar general al MAE, este luat în calcul pentru a prelua funcţia de ministru al Justiţiei, deţinuţă în prezent, interimar, de premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, joi, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, la şedinţa de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Robert Cazanciuc este în prezent secretar general al MAE.

Citit 617 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2013 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.