Antena 3, urmărită penal pentru complicitate la şantaj

Antena 3, urmărită penal pentru complicitate la şantaj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, directorului firmei, Mihai Gâdea, fiindu-i aduse la cunoştinţă învinuirile, în calitate de reprezentant al societăţii, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii au extins cercetările în dosarul în care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat de şantaj şi au dispus începerea urmăririi penale pentru SC Antena 3 SA, în calitate de persoană juridică, pentru complicitate la şantaj, au precizat sursele citate.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând la intrarea în sediul DNA că a fost citat în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Citit 564 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.