De la 1 octombrie, clauzele abuzive din contractele de prestări sevicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denunţate

De la 1 octombrie, clauzele abuzive din contractele de prestări sevicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denunţate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru MEDIAFAX decizia Guvernului de a nu mai amâna posibilitatea denunţării clauzelor abuzive din contractele de prestări servicii, inclusiv credite bancare, prevederile legale în acest sens urmând să fie aplicate astfel de la 1 octombrie.

"Nu, nu mai amânăm deloc !", a spus Ponta, întrebat de MEDIAFAX dacă Guvernul a amânat din nou posibilitatea denunţării clauzelor abuzive.

Clauzele abuzive din contractele de prestări servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denunţate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanţă de urgenţă, iniţiat de Ministerul Justiţiei, care amâna până în februarie 2014 această posibilitate a fost discutat de Guvern, dar nu aprobat, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse oficiale.

"Guvernul a discutat acest proiect, dar a decis să nu îl aprobe şi să nu mai amâne posibilitatea denunţării clauzelor abuzive", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, decizia a fost luată în urma unei discuţii cu caracter inclusiv politic în şedinţa de guvern.

Citit 638 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.