Vântul a făcut ravagii în Bucureşti: Trei persoane rănite, 42 de maşini avariate şi 91 de copaci doborâţi
Foto: Sursă foto: evz.ro

Vântul a făcut ravagii în Bucureşti: Trei persoane rănite, 42 de maşini avariate şi 91 de copaci doborâţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei persoane au fost rănite, 42 de autoturisme au fost avariate şi 91 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, marţi, în Bucureşti, în opt ore fiind înregistrate 110 incidente, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că cele 110 incidente au fost înregistrate între orele 05.00 şi 13.00. Potrivit lui Daniel Vasile, trei persoane au fost rănite după ce au fost lovite de crengi smulse de vânt. Este vorba despre o femeie rănită în timp ce se afla în zona Piaţa Presei Libere, un bărbat rănit pe Bulevardul Ion Mihalache şi un tânăr în vârstă de 17 ani care a fost accidentat pe strada Cetatea de Baltă şi transportat la Spitalul Universitar.

În cele opt ore au fost primite sesizări privind 91 de copaci doborâţi de vânt, 42 de maşini avariate şi şase elemente de acoperiş desprinse. De asemenea, au fost anunţate şase panouri publicitare doborâte de vânt, şapte acumulări de apă şi şase străzi inundate.

Majoritatea solicitărilor la ISU Bucureşti au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil, pe autoturisme sau pe locuinţe.

Intervenţiile de lungă durată au fost cele pentru scoaterea apei acumulate în subsolurile locuinţelor sau pe carosabil, în mai multe zone din Capitală, printre care Şoseaua Antiaeriană, strada Jiului, strada Dumitru Brumărescu, Drumul Între Tarlale şi Bulevardrul Poligrafiei.

Citit 501 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.