Preşedintele Băsescu: "Dacă la 10 ani de NATO nu toţi românii trăiesc mai bine este din cauza noastră"

Preşedintele Băsescu: "Dacă la 10 ani de NATO nu toţi românii trăiesc mai bine este din cauza noastră"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în şedinţa Parlamentului de marcare a 10 ani de la aderarea României la NATO, că trebuie spus românilor că drumul european este bun, iar dacă la zece ani de la aderarea la NATO nu toţi românii trăiesc mai bine "este din cauza noastră".

Traian Băsescu a declarat că, dacă împreună clasa politică a acţionat coordonat pentru aderarea la NATO şi UE, tot împreună va trebui să vegheze la apărarea acestor împliniri.

"România trebuie să îşi continue drumul pe calea europeană", a spus Băsescu.

Şeful statului a mai arătat că "poporului român trebuie să îi spunem că drumul este bun, decizia de aderare la NATO a fost una înţeleaptă, iar dacă, la zece ani de la aderare, nu toţi românii trăiesc mai bine, asta este din cauza noastră şi nu a soluţiei pe care am ales-o".

"Va trebui să finalizăm reformele economice pe care ni le-am asumat încă din faza de preaderare. Este şi o chestiune de onoare, dar este, mai înainte de orice, şansa noastră de modernizare", a spus Băsescu.

Citit 875 ori Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2014 16:11

1 comentariu

 • postat de galatean
  Marți, 01 Aprilie 2014 17:52
  5.13.175.***
  Diversionistul asta vorbeste de onoare ?!? Ptiu, uciga-l toaca ! Asta n-are mama, n-are tata ! E-n stare de orice, numai sa scape de puscarie !!!
  2
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.