Gruia Stoica cere eliberarea pentru că este postul Paștelui: "Este ireal ce se întâmplă"

Gruia Stoica cere eliberarea pentru că este postul Paștelui: "Este ireal ce se întâmplă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de corupţie, a cerut luni, la Curtea de Apel București (CAB), să fie judecat în libertate, invocând faptul că este postul Paștelui și afirmând că "este ireal ce se întâmplă".

"Sunt un om de familie, (..) tot ceea ce am construit a fost pentru ceilalți oameni. Tot efortul pe care l-am făcut în viață s-a redus la 10 minute de înregistrate ambientală. (...) Este ireal ce se întâmplă", a spus Stoica, în fața judecătorilor CAB.

Omul de afaceri care controlează Grup Feroviar Român (GFR) a precizat că discuția pe care a purtat-o cu avocatul Doru Boștină a fost una "ipotetică" şi a catalogat drept "utopie" faptul că i-ar fi dat acestuia trei milioane de euro pentru a afla prețul pe care îl va cere CFR Marfă la o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Tot la procesul în care s-a discutat prelungirea perioadei de arestare a lui Stoica, avocatul acestuia, Viorel Roș, a ținut să sublinieze că "un inginer nu poate să fie închis, iar un avocat să fie liber".

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.