Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Compania CFR Călători anunță că, în perioada 30 aprilie - 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și al zilei de 1 Mai, va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, garnituri suplimentare spre și dinspre stațiunile de pe Litoral. Gara din Galați nu este pe această listă. Sunt menționate, în schimb, Bucureşti Nord, Iaşi/Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov. CFR Călători mai anunță că va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane-cușetă.

Citit 1579 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 19:40

1 comentariu

  • postat de Vreau la mare si n-am bani Marți, 20 Aprilie 2021 18:05 89.137.230.*** Link la comentariu
    4
    4

    Oricum galatenii sunt prea saraci si cu salarii prea mici ca sa isi permita sa mearga la mare. Nu imi permit sa merg la mare dar poate peste zece ani o sa reusesc daca strang 10 lei lunar.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro