Cât costă o vacanță la Ibiza - orașul cu cele mai multe cluburi din Europa

Cât costă o vacanță la Ibiza - orașul cu cele mai multe cluburi din Europa
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cine nu își dorește să ajungă măcar o dată în Ibiza, orașul distracției? Deși este o destinație extrem de căutată, iar prețurile sunt destul de piperate, agențiile de turism au oferte și pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare. Iată cât costă o  astfel de vacanță.

Ibiza este, fără doar și poate, orașul distracției. Plaje desprinse parcă din altă lume, cultură deosebită și petreceri, multe petreceri, de asta veți avea parte dacă alegeți să vă petreceți vacanța pe insulă. Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipelagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică, Formentera, alcătuieşte grupa Insulelor Pitiușe sau „Insulele pinilor”. Este o insulă mică: 45 km lungime și 25 km lăţime.

Preţuri pentru un sejur

Ei bine, prețurile pentru o vacanţă în Ibiza de şapte zile încep de la 800 de euro de persoană, însă bineînțeles că acestea pot crește în funcție de pretenții și de activitățile pe care vreți să le faceți odată ajunși acolo. De exemplu, dacă ar fi să alegem o variantă nici prea scumpă, nici prea ieftină, pentru două persoane - biletele de avion București - Ibiza - București, cazare pentru cuplu la hotel pentru şapte nopți - costurile ajung la 2.100 de euro, adică 1.050 de euro de persoană.

Odată ce v-ați asigurat zborul și cazarea, pe care le găsiți la pachet la diferite agenții de turism, în funcție de condițiile și confortul pe care le doriți, totul va depinde de voi să vă gestionați bugetul de călătorie în ceea ce privește mâncarea atunci când nu sunteți la hotel, activitățile, obiectivele turistice și alte modalități de distracție. Ibiza este orașul distracției și totodată este un loc extrem de instagramabil.

Ce să faci pe insulă

Ibiza este renumită şi pentru peisajele sale naturale spectaculoase şi impresionante. Unul dintre locurile unde poate fi admirat un asemenea peisaj este Cala d’Hort, în faţa căreia se află misterioasa stâncă Es Vedra. Un prim lucru pe care îl poți face odată ajuns acolo este să te relaxezi la Cafe del Mar. Este o locație magică, ce a servit de-a lungul timpului drept inspirație pentru o mulțime de melodii chill out.

Cu siguranță trebuie să ajungi aici măcar o dată în viață. Fie că ești tânăr și urmărești distracția, fie că ești la a doua tinerețe și îți dorești momente de relaxare, insula spaniolă are ce să ofere, indiferent de vârstă.

Citit 3269 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iulie 2022 03:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.