Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 25.000 de turişti români vor merge pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, număr apropiat de cel înregistrat anul trecut, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Corina Martin. Cele mai căutate staţiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche.
Potrivit Corinei Martin, sejurul mediu va fi de trei nopţi, iar tariful mediu de 60-70 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.
"Vom avea un număr nesemnificativ de turişti străini pe litoral în această perioadă, pentru că 1 Mai nu se promovează în străinătate", a arătat Martin.
Ea a mai spus că în acest an, din cauza vremii ploioase, numărul turiştilor care au ajuns de Paşte în staţiunile din România a scăzut cu 10 la sută faţă de anul trecut. Deşi iniţial se anunţau mai mulţi turişti comparativ cu 2010, o parte dintre ei au renunţat la vacanţă cu câteva zile înainte, iar alţii au s-au întors acasă din staţiuni cu o zi sau două mai devreme.

Citit 1206 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.