Mire gălăţean cu ochii vineţi şi cununie nulă

Mire gălăţean cu ochii vineţi şi cununie nulă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Isaia nu dănţuieşte pe plajă. Bietul Vladimir Drăghia! Nici n-a apucat bine să se-nsoare cu aleasa inimii lui, Alice, că au şi sărit "cobele" pe dânsul. Nu, nu i s-a pronosticat divorţul, slavă Cerului, deşi mai e vreme! La ceas de noapte, la "Cancan"-urile postului România Tv. au remarcat că actorul gălăţean a apărut la propria nuntă cu ochii vineţi. Nu i se trage de la "Exatlon", concursul pe care l-a câştigat la Kanal D, ci de la o operaţie la ochi. Pe scurt, Drăghia a vrut să scape de cearcăne şi s-a ales cu vânătăi. Însă marele motiv de cârcoteală era legat de cununia religioasă, săvârşită pe plajă, despre care susţinea teologul Valentin Guia, intrat în direct, că n-ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă: "Această căsătorie nu este canonică, nu are nicio relevanţă câtă vreme nu a avut loc într-o biserică. Cât despre preotul respectiv, am întrebat colegii de la Constanţa! Nu l-au văzut niciodată. Cine ştie de pe unde o fi apărut şi cum a oficiat!", a declarat teologul. Mie mi-a plăcut, însă, nunta frumoasă de pe plajă, fără plic, fără tradiţii şi încorsetări. Şi cred că Dumnezeu binecuvântează o iubire şi pe plajă, şi în vârf de munte! Casă de piatră, Vladimir Drăghia!

Citit 12979 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2018 16:22

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Vaida
  Marți, 24 Iulie 2018 11:23
  91.208.234.***
  O astfel de gandire nu este corecta si daca se perpetueaza devine chiar toxica.
  Daca biserica a instituit regulile pentru cununia religioasa atunci ele trebuie respectate. Sa nu uitam ca Hristos Insusi a spus "Dati Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu".
  De ce sa ne casatorim in Biserica ca oricum Dumnezeu este peste tot. Hai sa ne casatorim religios pe plaja. Maine poimaine hai sa ne casatorim in carciuma sau la discoteca ca Dumnezeu e si acolo.
  Dupa aceea trecem si strada pe rosu ca oricum nu trece nicio masina, nu platim datoriile ca oricum nu sunt mari, si tot asa.
  5
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.