România, promovată la nunta nepotului Regelui Mihai

România, promovată la nunta nepotului Regelui Mihai
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Prinţ te naşti, nu devii. „Vom folosi această oportunitate să arătăm ce are România, unde foarte mulţi vor fi pentru prima dată. Avem foarte mulți prieteni din Europa, din Australia, din State, cred că în total cam 13 țări”, mărturisea mirele Nicolae, la Pro Tv, în vreme ce mireasa, Alina Maria, îl completa: „Referitor la tradiții, vom încerca să le evidențiem cât vom putea, pentru că fac parte din identitatea noastră culturală și ne mândrim cu ele”.

Aşa se face că, la nunta de la Sinaia, hainele mirilor, aranjamentele florale, meniul, tortul au fost asigurate de furnizori celebri români. Junii Braşovului, grupuri folclorice româneşti au însoţit caleaşca de poveste în care cuplul a străbătut drumul de la Biserica „Sfântul Ilie”, unde a avut loc cununia, la cazinoul în care a avut loc recepţia. După cum trâmbiţau televiziunile în ajunul nunţii, niciun membru al Familiei Regale nu a participat la nuntă, şi asta pentru că lui Nicolae i s-a retras titlul de "Principe al României". Cu toate acestea, Regele Mihai a fost martor la nunta nepotului său de pe zidul Bisericii, unde e pictat, şi din portretul special adus de nepotul său în faţa altarului. Pentru că prinţ te naşti, nu devii, iar sângele albastru al României apă nu se face!

Citit 2980 ori Ultima modificare Duminică, 30 Septembrie 2018 15:42

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Luni, 01 Octombrie 2018 07:15
  95.76.3.***
  Ce treaba are poporul roman cu aceasta festivitate particulara, a unui cetatean care se autointituleaza print " Romania " Sic!

  Dar acestui popor ii place circul, balciul, Antena 3 si sarbatorile strainilor importate, gen Valentin dais!!!?

  Sarmalele, fasolea cu ciolan, prescuri si bautura, MOACA, pe la biserici dupa coate in stomac de a lua tot de pe masa, cruci cat turla bisericii si injuraturi si garduri rupte ...
  4
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.