În televiziune, ca în partid. Incomozii după uşile închise!

În televiziune, ca în partid. Incomozii după uşile închise!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* O ştiţi pe Alina Alexoi? Dacă nu, ea e vocea celebră din spatele ecranului, la toate competiţiile de gimnastică transmise de televiziunea română. Numai că nu mai este, pentru că a îndrăznit să se ia de conducerea televiziunii.

"Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu cine răspunde, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii trebuie să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații pentru ca stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul pe care îl fac este de pe telefonul meu", a spus Alexoi în august, la Glasgow.

Na, să mai zică cineva că nu e şi în televiziune ca în partid. Cine nu se supune, e băgat imediat după uşă! Nu contează că vrea doar să își facă, profesionist, meseria. Și când te gândești că mai spun unii că doar comentatorii din politică sunt expuși abuzurilor. Uite, nu mai e sigur să lucrezi nici pe Sport, în curând, or să fie dați afară cei de la Meteo fiindcă avea șeful botez în weekend și ei au spus pe post că plouă!

Citit 1292 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2018 16:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.