Mesaj pentru Gică Hagi: atenţie la genunchii lui Ianis!

Mesaj pentru Gică Hagi: atenţie la genunchii lui Ianis!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ştirea de tabloide a weekendului este că Ruby, cântăreaţa cunoscută pentru faptul că stinge lumina, a pus ochii pe Ianis Hagi. Rugată să îi facă o caracterizare în timpul unei emisiuni la radio, aceasta a spus despre tânărul fotbalist că pare să ştie ce are de făcut. "Eu am auzit la știri despre el, acum vreo 2-3 săptămâni, că este foarte talentat, că face treabă cu mingea. S-ar putea să facă treabă. Îl luăm cu noi, îl punem la treabă în India", referindu-se la participarea ei la Asia Express, sezonul 2.

* Acum, nu pot să nu mă gândesc la vorbele lui Gigi Becali despre genunchii fotbaliştilor, înmuiaţi de domnişoare tinere şi înflăcărate. Aşa că acesta este un mesaj pentru Gică Hagi. Atenţie la genunchii lui Ianis, să nu se înmoaie prea devreme, că ne-am cam săturat de tinere talente, care mor speranţă.

* Apropo, nici laudele exagerate nu fac bine, mai ales că într-o emisiune de fotbal difuzată în Marea Britanie Ianis Hagi a fost comparat cu Paul Gascoigne, mare fotbalist englez care a căzut în patima băuturii. Poate n-o avea de ales şi Ianis între fete excesiv de iubitoare şi alte... vicii!

Citit 2666 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.