Omul a evoluat din maimuţă, iar suporterul de fotbal a rămas în urmă

Omul a evoluat din maimuţă, iar suporterul de fotbal a rămas în urmă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Încă o dovadă a faptului că evoluţia nu ne-a afectat pe toţi este comportamentul suporterilor dinamovişti la finalul meciului dintre echipa lor şi Concordia Chiajna. Un grup de aşa zişi susţinători a ţinut autocarul în parcarea stadionului minute în şir, în timp ce suporterii îi ameninţau pe jucători. ”Jucători de serie B, vă rupem picioarele!”, au scandat dinamoviștii. ”Zdrențelor, jucați fotbal! De asta luați bani, zdrențelor. Unde dormiți în seara asta? Ați înnebunit la cap?”, a fost un alt mesaj ”special” al suporterilor.
*Abia după intervenţia forţelor de ordine, autocarul a putut pleca şi spiritele s-au liniştit. Dar nu e nici măcar singura scăpare a fanilor. Un fotbalist de la Dinamo, Armando Cooper, a fost înjurat şi scuipat de suporteri, pe motiv că echipa joacă prost. E ca şi cum clientul ar veni la firma unde lucrezi să te bată pe tine, angajat la curăţenie, că nu mai are firma reclamă bună. Nu? Florin Răvdan

Citit 1145 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2018 20:33

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de comunismul
  Miercuri, 31 Octombrie 2018 19:34
  5.13.194.***
  si voi acuma! credeti ca mai sunt suporterii aia din anii 50 60 70 80 90! gresit acum sunt niste huligani! niste neica nimeni astia! injura! scuipa! definitia suporterului actual! fara suparare! dar asa este definita!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Valentin
  Miercuri, 31 Octombrie 2018 04:16
  213.233.85.***
  Nu prea, că sunt şi acționari suporterii lui Dinamo. Cooper poate nu şi-o merita aşa, dar nu joacă nimic. Mai urât au făcut gălățenii când a venit Dinamo la Galați să joace cu Brăila. Nu?
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.