Cum ajungi peşte la Brăila

Cum ajungi peşte la Brăila

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

* Prostituţie. „Cum te-a caracterizat Mari: un bărbat întreţinut, care i-a adus ghinionul! Tu cum consideri că ai fost în această relaţie?” – „Luat de fraier! Eu am luat-o dintr-un loc… un anturaj care-i făcea rău” – „Cu ce se ocupa fostul ei iubit?” - „Peşte!”, acesta a fost schimbul de replici între Radu Vâlcan şi brăileanul Iulian, la ceas de seară, pe „Temptation Island – Insula Iubirii”.
„Apropo de această profesie sau…”, a încercat marea cu degetul Vâlcan. „Da, e o profesie la Brăila!”, a recunoscut, senin, brăileanul. „Oamenii se fălesc acolo? E ceva cu care te mândreşti, până la urmă?! Ţi-e uşor să fii peşte în Brăila?” - „Uşor să ajungi, greu să te menţii!”, a replicat Iulian.
Deşi a încercat să tărăgăneze, Radu l-a dat de gol: Mari, fosta lui iubită, a dezvăluit că Iulian a încercat să fie proxenet, dar nu i-a ieşit!. „Am avut o tentativă”, a admis Iulian. „Ce tre’ să faci ca să fii peşte?”, a insistat Vâlcan. „Prostituţie!”. Dilema era, de fapt, cum racolează fetele. Din povestea împărtăşită de Iulian, a reieşit că mai degrabă el a fost racolat de nişte fete pentru a le fi peşte… 
În altă ordine de idei, relaţia lui Iulian cu Mari s-a dus deja de râpă, iar fata şi-a început deja viaţa cu o ispită…

Citit 6308 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 18:03

1 comentariu

  • postat de HAHAHA Marți, 06 Noiembrie 2018 09:07 194.105.20.*** Link la comentariu
    0
    9

    Asta se promoveaza - asta avem si in viitor (curvasareala, prostitutie, politica)

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro