Cum ajungi peşte la Brăila

Cum ajungi peşte la Brăila
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Prostituţie. „Cum te-a caracterizat Mari: un bărbat întreţinut, care i-a adus ghinionul! Tu cum consideri că ai fost în această relaţie?” – „Luat de fraier! Eu am luat-o dintr-un loc… un anturaj care-i făcea rău” – „Cu ce se ocupa fostul ei iubit?” - „Peşte!”, acesta a fost schimbul de replici între Radu Vâlcan şi brăileanul Iulian, la ceas de seară, pe „Temptation Island – Insula Iubirii”.

„Apropo de această profesie sau…”, a încercat marea cu degetul Vâlcan. „Da, e o profesie la Brăila!”, a recunoscut, senin, brăileanul. „Oamenii se fălesc acolo? E ceva cu care te mândreşti, până la urmă?! Ţi-e uşor să fii peşte în Brăila?” - „Uşor să ajungi, greu să te menţii!”, a replicat Iulian.

Deşi a încercat să tărăgăneze, Radu l-a dat de gol: Mari, fosta lui iubită, a dezvăluit că Iulian a încercat să fie proxenet, dar nu i-a ieşit!. „Am avut o tentativă”, a admis Iulian. „Ce tre’ să faci ca să fii peşte?”, a insistat Vâlcan. „Prostituţie!”. Dilema era, de fapt, cum racolează fetele. Din povestea împărtăşită de Iulian, a reieşit că mai degrabă el a fost racolat de nişte fete pentru a le fi peşte… 

În altă ordine de idei, relaţia lui Iulian cu Mari s-a dus deja de râpă, iar fata şi-a început deja viaţa cu o ispită…

Citit 7772 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 18:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.