Cântaţi mai prost decât guvernaţi!

Cântaţi mai prost decât guvernaţi!

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Afoni. Nu credeam că actuala putere ar putea face ceva mai prost decât guvernează, dar uite că m-am înşelat. M-am convins despre asta urmărind prestaţiile artistice ale politicienilor la România Tv.

"Săracă, inima me’!", se jeluia tovarăşu’ Genunche, zis şi Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, în duet cu senatorul Sorin Ilieşiu şi cu "blonda sexy" a Tarafului Cleante. Despre deputatul PNL Răzvan Prişcă nu auzisem până la începutul acestui an, dar, sincer, mai bine nici nu-l auzeam! Nici de consiliera de stat Dana Varga, din partea ALDE, nu ştiam mare lucru şi aş fi preferat să rămân aşa. Evitam s-o văd îmbrăcată ca o sorcovă - în rochie adusă din Dubai şi cu papucii sclipicioşi - falsând sublim în duet cu Adriana Antoni.
Nu că ţin cu PMP, mai ales că-i greu de spus dacă-i mai mult în opoziţie decât la guvernare, dar tot o spun: deputatul Robert Turcescu a cântat cel mai bine dintre toţi politicienii pe care mi-a fost dat să-i aud la România Tv.

Şi mi-a rămas în minte un refren: "Ţara-i plină de nevoi/ Ei cu ei şi noi cu noi"!. Trist, dar adevărat.

Citit 831 ori Ultima modificare Vineri, 04 Ianuarie 2019 21:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro