Tecuceanul Chef la cuţite găteşte la Star Matinal

Tecuceanul Chef la cuţite găteşte la Star Matinal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe tecuceanul Andrei Olteanu, câştigătorul celui de-al patrulea sezon "Chefi la cuţite" şi al premiului de 30.000 de euro, îl puteţi vedea în fiecare dimineaţă, de luni până joi, la "Star Matinalul" postului tv Antena Stars. Bucătarul care nu doar că s-a născut la Tecuci, dar aici şi-a botezat şi bebeluşa, după cum a mărturisit la televizor, s-a alăturat echipei formate din Nasrin Ameri, Andrei Ştefănescu şi Roxana Constantinescu, care aduc încă de la primele ore ale dimineţii cele mai calde ştiri din showbizul românesc şi nu numai.

"Colaborarea mea cu Star Matinal a început chiar astăzi. Sunt foarte încântat, echipa este minunată, mă simt foarte bine alături de Andrei şi de Nasrin. Vom fi în formula aceasta de luni până joi, de la 8,00, la 11,45. Voi încerca să gătesc lucruri cât mai simple, cu o interpretare specială, pentru că îmi doresc ca cei de acasă să fure câteva secrete din gastronomie, să înveţe cât mai multe reţete, în special cele din gastronomia tradiţională!", a declarat chef Andrei Olteanu.

Prin urmare, vizionare plăcută şi… poftă mare! Singurul risc asumat este că, în lipsa priceperii în bucătărie, o să tot înghiţiţi în sec.

Citit 1236 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 18:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.