Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Striptease. "Este o femeie frumoasă, care a făcut striptease pentru el. Îi ofer acest cadou. Chiar mă gândeam ca, de ziua lui, să-i aduc o femeie care să-i danseze", a comentat acru Teodora, partenera oficială a gălăţeanului Eusebiu de pe "Insula Iubirii". Absolventă de jurnalism, tânăra ar fi trebuit să observe, în opinia realizatorilor emisiunii, flăcările iscate în ochii iubitului ei, de profesie pompier. Dacă în prima fază bărbatul a evitat orice apropiere de ispititoarea Bianca, ulterior el s-a relaxat. Ba chiar a trecut la confesiuni despre care iubita lui titulară nu ştia mai nimic: "Am avut o relație de nouă ani cu un Rac. Semăna mult cu tine. Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult", i-a spus el ispitei. Iar totul a culminat cu show-ul erotic de care a avut parte Eusebiu. Bărbatul ar fi putut să refuze numărul de striptease oferit de Bianca. Juna şi-a dat tot interesul pentru intensitatea momentului, unduindu-şi trupul, lăsând vederii ba sânii mari şi goi, ba triunghiul minimalist al bikinilor. Şi a constatat zâmbitoare că i-a găsit punctul sensibil lui Eusebiu: "Îi place să fie complimentat, pentru ca a primit numai ciocane de la iubita lui!". Viitorul cuplului gălăţean sună incert.

Citit 1020 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 15:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro