Cum e cu luatul la... În Fermă!

Cum e cu luatul la... În Fermă!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

* Ne scuzaţi în avans, dar ce zic ăştia care mai sunt în Ferma vedetelor nu putem reproduce. Până şi PROTV-ul pune bipuri pe alocuri. Un exemplu este Cătălin Zmărăndescu, care a avut nişte comentarii acide la adresa Otnielei. “Stai mereu şi plângi pe aici că e greu. Păi ce faci în finală, dacă ajungi acolo, când te-or lua toţi la… biiiip!”. V-aţi prins de ce e vorba?

* A, şi tot Zmărăndescu a comentat şi la adresa Ioanei Filimon, care le-a dat fermierilor trezirea într-un mod inedit. “Am deschis ochii şi am văzut că e Ioana cu o bormaşină în pat. Avea un costum din ăsta de culoarea pielii, dar chiar am crezut că e în curul gol”, a explicat acesta.

* Între timp, Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt îşi continuă semi-idila geloasă, în care se mai bagă şi Otniela. Mă rog, o bagă Pastramă, care cred că a venit în Fermă să îşi exerseze talentul de Don Juan, nicidecum să concureze. Şi culmea, fetele chiar pică în plasa lui. Na, o fi şi el vreun cuceritor!

Citit 1309 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 13:33

1 comentariu

  • postat de comunismul Sâmbătă, 01 Iunie 2019 12:52 5.13.152.*** Link la comentariu
    0
    0

    o smechera si otniela sandu asta! ca si otilia! ca si claudia pavel! niste puturoase! valeu! mai bine ca nici una din ele! nu a reusit sa se mentina in ferma! ba macar brigitte sfat nastase ma rog! e muncitoare! a demonstrat! nu degeaba a castigat respectul multora inclusiv! cea a lui florin pastrama! iubitul ei! de asemenea si aia diana belbita! si aia la fel muncitoare! toti au fost muncitori! sau muncitoare! in ferma! da nu toti!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.