Cum e cu luatul la... În Fermă!

Cum e cu luatul la... În Fermă!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ne scuzaţi în avans, dar ce zic ăştia care mai sunt în Ferma vedetelor nu putem reproduce. Până şi PROTV-ul pune bipuri pe alocuri. Un exemplu este Cătălin Zmărăndescu, care a avut nişte comentarii acide la adresa Otnielei. “Stai mereu şi plângi pe aici că e greu. Păi ce faci în finală, dacă ajungi acolo, când te-or lua toţi la… biiiip!”. V-aţi prins de ce e vorba?

* A, şi tot Zmărăndescu a comentat şi la adresa Ioanei Filimon, care le-a dat fermierilor trezirea într-un mod inedit. “Am deschis ochii şi am văzut că e Ioana cu o bormaşină în pat. Avea un costum din ăsta de culoarea pielii, dar chiar am crezut că e în curul gol”, a explicat acesta.

* Între timp, Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt îşi continuă semi-idila geloasă, în care se mai bagă şi Otniela. Mă rog, o bagă Pastramă, care cred că a venit în Fermă să îşi exerseze talentul de Don Juan, nicidecum să concureze. Şi culmea, fetele chiar pică în plasa lui. Na, o fi şi el vreun cuceritor!

Citit 1130 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 13:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro