Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

* Fără prejudecăţi! Doi bărbaţi sărutându-se a fost, cred, cea mai… neaşteptată imagine pe care am putut-o vedea ieri-noapte, la TVR1, la finalul unul show uluitor şi grandios: prima semifinală a Eurovision din Israel. Ca să fiu sinceră, era al treilea sărut gay dintr-un şir de săruturi mai pătimaşe sau mai timide, surprinse în public, în timp ce Dana International cânta fabulos pe scenă „Just The Way You Are”. Eu mi-aş fi dorit să cânte „Viva la Diva”, una dintre piesele mele preferate, dar nu mi-a cerut nimeni părerea.

Între noi fie vorba, după momentul spectaculos al islandezilor, care m-a dus cu gândul la cluburile sado-maso văzute prin filmele ieftine, nu credeam că mă va mai surprinde ceva la Eurovision. Nici măcar chiloţii tip candelabru ai cipriotei! În ceea ce priveşte vestimentaţia, culoarea albă şi renunţarea la fuste sau rochii în favoarea unor body-uri sau pantalonaşi minimalişti a fost regulă generală. Aş mai spune că show-ul Australiei m-a dat pe spate, deşi dansatoarele în voaluri negre, plutind prin aer, semănau de dementorii lui Harry Potter. Mi-a plăcut Serbia şi n-am înţeles de ce s-a calificat în finală San Marino. Dar mai presus de toate, îmi doresc ca Ester Peony să ajungă în finală! Hai România!

Citit 1487 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 17:21

2 comentarii

 • postat de relu filipescu Joi, 16 Mai 2019 19:31 86.124.202.*** Link la comentariu
  0
  0

  Nici chiar asa, Cristi! Adica fara Laura noastra nu mai are festivalul
  imagine...e cam exagerat... Nu ne dam prea mare importanta?

  Relu F.

  Raportează
 • postat de cristi Joi, 16 Mai 2019 08:55 86.125.62.*** Link la comentariu
  0
  11

  Si unii dintre noi se intrebau de ce au descalificat-o pe Laura Bretan de la Eurovision Romania.
  O fata imbracata decent, care canta si avea o voce care dadea clasa tuturor participantilor la Eurovision, un show axat doar pe muzica si versuri si nu pe diversiuni menite sa umple golul lasat de slaba prestatie a celor care presteaza pe scena.
  Absenta totala a scenelor sau costumelor cu tenta sau aluzie sexuala.
  Practic Laura Bretan ar fi aparut pe scena eurovision ca o fecioara in alb intr-un bordel.
  Logic ca asa ceva ar fi stricat imaginea si reputatia Eurovisionului.
  Deci sa mergem cu turma....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.