Degeaba ne-au înflorit bujorii la Eurovision

Degeaba ne-au înflorit bujorii la Eurovision
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Bujorica. Am uitat să mai respir în clipa în care, brusc, în spatele lui Ester Peony care cânta "On a Sunday" au înflorit, roz, bujorii. A fost finalul neaşteptat al unui moment în care scena Eurovision a ars în flăcări, iar cei doi dansatori, machiaţi şi îmbrăcaţi de Halloween, se chinuiau să rupă hainele de pe Ester Peony. Sincer, la cum era îmbrăcată, mi-aş fi dorit să le iasă! Şi asta pentru că, ironici, unii internauţi au comparat-o cu Wednesday din Familia Addams. Adevărul este că mi-au plăcut mai mult ţinuta şi momentul lui Ester din finala selecţiei naţionale pentru Eurovision, decât uniforma aceea neagră pe care a purtat-o la Tel Aviv. Vocea şi interpretarea au fost, însă, ireproşabile!

Şi cu ocazia semifinalei Eurovision am aflat că, de fapt, o cheamă Ester Alexandra Creţu, iar Peony (bujor - n.r.) este varianta englezită a numelui mamei ei: Bujorica!

Am sperat până în ultima clipă că România şi Moldova se vor califica în marea finală, dar realitatea nu mi-a dat dreptate. Poate că anul viitor organizatorii selecţiei naţionale vor pune mai mare preţ pe părerea publicului. Altfel, degeaba ne mai înfloresc bujorii…

Citit 1405 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2019 18:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.