Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

*Trist. Uite că România a cântat, totuşi, în marea finală a Eurovision 2019! Nu, nu răsucesc cuţitul în rană şi nici nu fac glume proaste. Chiar a cântat! E drept, nu Ester Peony, ci Ilinca Băcilă, cea care a anunţat cui a acordat juriul profesionist din România punctajul maxim: Australiei. Dar înainte, Ilinca a lansat un mic yodler ca să-şi amintească fanii Eurovision de unde-o ştiu.
Revenind la Eurovision, mărturisesc deschis că am avut un moment în care m-am întrebat îngrijorată: cine-a murit? Murise suflul Madonnei care chinuia un microfon încercând să cânte „Like a Prayer”. Că în prima fază era îmbrăcată precum Xena, Prinţesa războinică, dar cu un ochi în eclipsă a mai fost cum a mai fost. Dar înveşmântată într-o mantie neagră, cu plasturele de pirat pe ochi şi cu o cunună de perle pe cap, îngenunchiată, cu fruntea lipită de scenă, chiar mi-a stârnit compasiunea. Ştiţi cum se zice: fost-ai Lele, cât ai fost!
Însă piesa „Hallelujah” interpretată de Gali Atari, Conchita Wurts, dezbrăcată în chiloţi şi cu barbă, Mans Zelmerlow, Eleni Foureira, în puf roz, şi Verka Serduchka chiar m-a lăsat fără vorbe. Sincer, chiar au fost momente în care Eurovision a semănat cu o paradă a diversităţii identităţilor şi preferinţelor sexuale. Şi ce-i prea mult strică!

Citit 948 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2019 18:34

1 comentariu

  • postat de comunismul Luni, 20 Mai 2019 13:02 5.13.211.*** Link la comentariu
    0
    0

    eu unul ma bucur! enorm! ca eleni foureira! nu a uitat de eurovision!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro