Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

*Trist. Uite că România a cântat, totuşi, în marea finală a Eurovision 2019! Nu, nu răsucesc cuţitul în rană şi nici nu fac glume proaste. Chiar a cântat! E drept, nu Ester Peony, ci Ilinca Băcilă, cea care a anunţat cui a acordat juriul profesionist din România punctajul maxim: Australiei. Dar înainte, Ilinca a lansat un mic yodler ca să-şi amintească fanii Eurovision de unde-o ştiu.
Revenind la Eurovision, mărturisesc deschis că am avut un moment în care m-am întrebat îngrijorată: cine-a murit? Murise suflul Madonnei care chinuia un microfon încercând să cânte „Like a Prayer”. Că în prima fază era îmbrăcată precum Xena, Prinţesa războinică, dar cu un ochi în eclipsă a mai fost cum a mai fost. Dar înveşmântată într-o mantie neagră, cu plasturele de pirat pe ochi şi cu o cunună de perle pe cap, îngenunchiată, cu fruntea lipită de scenă, chiar mi-a stârnit compasiunea. Ştiţi cum se zice: fost-ai Lele, cât ai fost!
Însă piesa „Hallelujah” interpretată de Gali Atari, Conchita Wurts, dezbrăcată în chiloţi şi cu barbă, Mans Zelmerlow, Eleni Foureira, în puf roz, şi Verka Serduchka chiar m-a lăsat fără vorbe. Sincer, chiar au fost momente în care Eurovision a semănat cu o paradă a diversităţii identităţilor şi preferinţelor sexuale. Şi ce-i prea mult strică!

Citit 1065 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2019 18:34

1 comentariu

  • postat de comunismul Luni, 20 Mai 2019 13:02 5.13.211.*** Link la comentariu
    0
    0

    eu unul ma bucur! enorm! ca eleni foureira! nu a uitat de eurovision!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.