Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

* Şase ore sub cuţit. "Am condiţii foarte bune. Personalul de la de la terapie intensivă este minunat! M-au ajutat, m-au spălat… mă simţeam de parcă aş fi la SPA, nu la spital. Condiţiile sunt foarte bune. Aici n-ai voie să deschizi un geam! Aerul este reciclat, filtrat, răcit, în interiorul spitalului, ca să nu intre microbi, bacterii", povestea Adriana Bahmuţeanu, în direct de pe patul de spital, la "Răi, da buni", pe Antena Stars. Dacă nu aţi aflat încă, Adriana Bahmuţeanu tocmai a trecut printr-o intervenţie chirurgicală care a durat aproape şase ore. N-a fost vorba de vreo operaţie estetică, de înfrumuseţare, ci de viaţă şi moarte: "Doctorii au găsit înăuntru un mare găuroi, urmat de un alt mare găuroi. Am fost la un pas de ocluzie intestinală. Erau două plase abdominale care s-au încurcat printre maţe", a povestit Bahmu.

Dacă aş fi răutăcioasă, aş întreba dacă publicitatea pozitivă făcută medicilor şi spitalului privat este dedusă din factură la plată a serviciilor medicale. Sau dacă a fost un barter cinstit: noi te operăm, tu povesteşti. Dacă, însă, povestea Adrianei Bahmuţeanu poate trimite la medic o persoană cu aceleaşi probleme de sănătate, poate că e bine.

Citit 1286 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 16:17

1 comentariu

  • postat de Cryss Vineri, 21 Iunie 2019 09:48 86.124.203.*** Link la comentariu
    0
    4

    Păi e normal sa fie pupată în "f... d" doar e un Vip,nu e om de rând că doar Vipurile se nasc cu stea în frunte, cu organe din aur, etc. Ea să punem un om de rând în spital, să vedeți cum se comportă personalul medical cu El, nu-ți schinbă cearceaful numai dacă le dai 10 lei sau o ciocolată o atenție acolo... Nu mai vorbesc de asistente sau doctorii că ne doare mintea.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro