”Mă simţeam ca la SPA, nu ca în spital”

”Mă simţeam ca la SPA, nu ca în spital”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Şase ore sub cuţit. "Am condiţii foarte bune. Personalul de la de la terapie intensivă este minunat! M-au ajutat, m-au spălat… mă simţeam de parcă aş fi la SPA, nu la spital. Condiţiile sunt foarte bune. Aici n-ai voie să deschizi un geam! Aerul este reciclat, filtrat, răcit, în interiorul spitalului, ca să nu intre microbi, bacterii", povestea Adriana Bahmuţeanu, în direct de pe patul de spital, la "Răi, da buni", pe Antena Stars. Dacă nu aţi aflat încă, Adriana Bahmuţeanu tocmai a trecut printr-o intervenţie chirurgicală care a durat aproape şase ore. N-a fost vorba de vreo operaţie estetică, de înfrumuseţare, ci de viaţă şi moarte: "Doctorii au găsit înăuntru un mare găuroi, urmat de un alt mare găuroi. Am fost la un pas de ocluzie intestinală. Erau două plase abdominale care s-au încurcat printre maţe", a povestit Bahmu.

Dacă aş fi răutăcioasă, aş întreba dacă publicitatea pozitivă făcută medicilor şi spitalului privat este dedusă din factură la plată a serviciilor medicale. Sau dacă a fost un barter cinstit: noi te operăm, tu povesteşti. Dacă, însă, povestea Adrianei Bahmuţeanu poate trimite la medic o persoană cu aceleaşi probleme de sănătate, poate că e bine.

Citit 1747 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 16:17

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Cryss
  Vineri, 21 Iunie 2019 09:48
  86.124.203.***
  Păi e normal sa fie pupată în "f... d" doar e un Vip,nu e om de rând că doar Vipurile se nasc cu stea în frunte, cu organe din aur, etc. Ea să punem un om de rând în spital, să vedeți cum se comportă personalul medical cu El, nu-ți schinbă cearceaful numai dacă le dai 10 lei sau o ciocolată o atenție acolo... Nu mai vorbesc de asistente sau doctorii că ne doare mintea.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.