Labilitatea erotică a bărbaţilor

Labilitatea erotică a bărbaţilor

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ispitit de fosta iubită. De la „Ce cauţi tu aici? Sunt imun la orice!” - prima reacţie brută la vederea fostei iubite - până la rugămintea înfierbântată de dorinţe: „Eşti iubita şi nevasta mea! Hai să ne iubim! Vrei?!”, n-au fost decât 16 ore petrecute singuri pe „Insula Iubirii”. Protagonist? Aurel, cel mai… instabil dintre toţi concurenţii actualului reality-show „Insula Iubirii”. Realizatorii şi-au propus un adevărat experiment erotico-emoţional cu bărbatul pe care l-au adus, pentru a doua oară, în Thailanda, în postura de uşor de ispitit. Prima provocare a fost să o întâlnească pe ispititoarea dansatoare Dana, pe care şi-ar fi dorit să o găsească la prima venire pe insulă. În câteva ore a părăsit-o pe Diana, iubita oficială, şi ea tot fostă concurentă în acest reality-show. Anteniştii au decis să forţeze nota şi să-l închidă în resort cu Alexandra, partenera alături de care participase prima dată în show şi pe care o părăsise fără remuşcări. Aceasta şi-a jucat cartea femeii venite să-şi întoarcă iubitul acasă şi a izbutit cu brio. În câteva ore, Aurel uitase de săruturile şi atingerile pasionale cu Dana şi era dornic de iubire pasională cu Alexandra.

Citit 1344 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 15:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro