România - în semifinale, italienii - supăraţi

România - în semifinale, italienii - supăraţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Le-am făcut-o! Italienii aşteptau ca România să învingă Franţa în ultimul meci al grupelor de la Euro 2019, astfel încât să se califice ei în dauna cocoşilor galici în faza semifinalelor. Numai că nu s-a produs minunea, meciul s-a terminat egal, astfel că ai noştri au mers braţ la braţ cu francezii mai departe. Nu că nu am fi încercat, că am avut penalty neacordat şi o altă ratare a lui Puşcaş. Dar, dacă arbitrul a vrut să ne toace aşa un pic, nu am avut noi ce face.

* Poate un pic de fair-play nu ar fi stricat. La urma urmei, dacă italienii erau aşa buni, câştigau şi ei meciul cu Polonia şi se calificau de pe primul loc, nu mai stăteau la mâna nimănui. Oricum, nici nu mai contează. Ai noştri au mers în semifinale, unde vom întâlni Germania, dar ne-am calificat şi la Jocurile Olimpice, pentru prima dată după peste 50 de ani. Dacă nici asta nu e performanţă…

* Aşa că joi seara, de la 19,00, toată lumea la televizoare, că joacă România. Nici nu contează dacă pierde sau învinge! Contează doar că a ajuns să joace o semifinală de campionat european. Apropo, dacă generaţia lui Hagi senior a fost de aur, asta cum e?

Citit 1770 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.