Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Le-am făcut-o! Italienii aşteptau ca România să învingă Franţa în ultimul meci al grupelor de la Euro 2019, astfel încât să se califice ei în dauna cocoşilor galici în faza semifinalelor. Numai că nu s-a produs minunea, meciul s-a terminat egal, astfel că ai noştri au mers braţ la braţ cu francezii mai departe. Nu că nu am fi încercat, că am avut penalty neacordat şi o altă ratare a lui Puşcaş. Dar, dacă arbitrul a vrut să ne toace aşa un pic, nu am avut noi ce face.
* Poate un pic de fair-play nu ar fi stricat. La urma urmei, dacă italienii erau aşa buni, câştigau şi ei meciul cu Polonia şi se calificau de pe primul loc, nu mai stăteau la mâna nimănui. Oricum, nici nu mai contează. Ai noştri au mers în semifinale, unde vom întâlni Germania, dar ne-am calificat şi la Jocurile Olimpice, pentru prima dată după peste 50 de ani. Dacă nici asta nu e performanţă…
* Aşa că joi seara, de la 19,00, toată lumea la televizoare, că joacă România. Nici nu contează dacă pierde sau învinge! Contează doar că a ajuns să joace o semifinală de campionat european. Apropo, dacă generaţia lui Hagi senior a fost de aur, asta cum e?

Citit 1367 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro