Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

* Mărturisiri. “De mic am fost îmbrăcat în rochiţe, pentru că mama şi-a dorit o fetiţă. Aşa că nu mă deranjează nici hainele femeieşti, nici pantofii cu toc”. Zâmbiţi? Şi eu! Îmi amintesc de un coleg de grădiniţă pe care mămica lui îl gătea cu bucle şi fundiţe mai mari decât ale fetiţelor. Ori de unchiul bunicii, care povestea cum că părinţii l-au ţinut într-o cămeşoaie lungă până aproape să plece în armată, şi-a căpătat şi el o pereche de nădragi.
Ei bine, mărturia de la care am plecat îi aparţine lui Liviu Vârciu care, potrivit Antenei 1, va face din nou echipă cu Andrei Ştefănescu, la „Te cunosc de undeva!”. Sincer, cred că Vârciu este angajat pe viaţă în producţia cu pricina. Anteniştii spun că ar fi la a patra participare în show, dar eu nu-mi amintesc de vreun sezon în care să nu-l fi văzut, măcar în calitate de invitat, dacă nu de perpetuu concurent.
Plăcerea vinovată a producătorilor este travestiul, esenţa unui show al transformărilor. Mai neplăcut pentru cei doi bărbaţi este că apariţia feminină vine la pachet cu epilatul, machiajul, perucile, bikinii, fustele scurte şi tocurile înalte ,care cer ceva exerciţiu! Dar latura feminină a bărbăţiei are numai de câştigat!

Citit 1045 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 20:04

1 comentariu

 • postat de Teo Chirvase Vineri, 23 August 2019 19:12 92.114.82.*** Link la comentariu
  0
  0

  Travestiul e una si orientarea sexuala reala e altceva...Pentru multi e greu de
  priceput si ii trag cu..uciga-l toaca, duca-se pe pustii sau sa n-auzim de-asa ceva.
  Insa acestea sunt realtati si parintii unor asemenea copii, trebuie sa si-i asume!

  Teo C.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.