Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani!

Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Aţi mai auzit de Ramona Bădescu în ultima vreme? Că eu nu. Dar ieri am citit că va deveni mamă, deşi are deja 50 de ani, o vârstă venerabilă. Bine, că arată mai bine la vârsta ei decât multe vedete autohtone la 30 de ani, este altceva. Dar să vorbim despre sarcină!

* "Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de-a deveni mamă. Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii", a spus Ramona Bădescu.

* Noi nu putem decât să îi urăm naştere uşoară, sarcină cel puţin la fel şi… multă sănătate. Apropo, acelaşi lucru este valabil şi pentru Monica Bârlădeanu. Nici de ea nu auzim prea des şi, la fel, arată mai bine decât tinerele noastre vedete. Poate ne dă şi ea vreo ştire în curând!

Citit 4292 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 19:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.