Om bun ca pâinea caldă pentru fiica Andreei Marin

Om bun ca pâinea caldă pentru fiica Andreei Marin

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* "Fără Violeta, nu există nimic pentru mine". "E un om bun ca pâinea caldă, pe care te poţi sprijini la greu! Mi se pare foarte importantă această latură a unei relaţii, şi de prietenie, nu doar de cuplu. Degeaba există atracţie, dacă nu există susţinere", mărturisea, la ceas de seară, la "Agenţia VIP", Andreea Marin, despre partenerul ei de viaţă, diplomatul Adrian Brâncoveanu. Cum rezistă bărbatul lângă o femeie ca Zâna? "El este mai puternic decât mine, pur şi simplu. Emană această bărbăţie de care orice femeie are nevoie. Îmi aduce echilibru. Suntem amândoi foarte romantici, spontani, direcţi, cu opinii clare", explica Andreea.

Întrebată de Cristi Brancu despre relaţia noului partener cu Violeta, fiica Andreei şi a lui Ştefan Bănică, răspunsul a venit din suflet: "Violeta e parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru mine! Ea ştie că mama e partea mai serioasă, în partea ailaltă e refugiul cu joaca. În fiecare zi au porţia lor de joacă, cu mingea prin casă, cu pernele care zboară în toate direcţiile, cu spartul din când în când… dar îi iubesc şi sunt simpatici. Mă bucur că există această interacţiune, chiar dacă eu nu pot s-o susţin întotdeauna", a povestit Andreea. O lecţie pentru toţi părinţii pe care viaţa îi desparte.

Citit 1516 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 13:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro