În 2020, de trei ori Azur, ca în anii ’80
Foto: Antena 1

În 2020, de trei ori Azur, ca în anii ’80
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* De alean, de of şi de aoleu. „În super-exclusivitate, la Super Revelionul României, formaţia Azur!”, au anunţat triumfal prezentatorii petrecerii de la România TV, cu vreun ceas înainte de miezul nopţii. Şi dă-i cu „Aoleu, ce să mă fac, Doamne, eu/ Se mărită Mona mea/ Nu ştiu, Doamne, ce-i cu ea”. La 00,02, după ce la România TV se cântase „Mulţi ani trăiască” în toate variantele, Azur a reintrat în scenă cu un „potpuriu”: „În staţie la Lizeanu”, „Pe nisipul de la mare”, „Iubita mea de mai-nainte”. Până la 00,11.

„Să avem un 2020 plin de bucurie! Dacă tot îi avem pe Azur aici, hai să începem 2020 cu muzică bună! Unde sunteţi, băieţii?! Nea Nelu, hai cu muzică!”, a strigat Dan Negru, la Revelionul Starurilor, pe Antena 1. Abia ce cântaseră pe scurt „La mulţi ani”, bubuia cerul şi pământul de împuşcături, când Azur a început „La mulţi ani/ La mulţi ani/ S-aveţi sănătate şi mulţi bani”. „Revelion fără Mona, fără Cenuşăreasa, marile hituri, nu se poate!”, a strigat Dan Negru aşa că Azur a intrat cu „potpuriul” complet. Fix ăla de la România Tv… plus „Cenuşăreasa”!

Azur a fost, cică şi la „Fuegovelion” pe TVR2, dar mărturisesc că am ratat momentul. Cert este că, datorită Azur, Antena 1 şi România Tv şi-au împărţit topul audienţelor din noaptea Anului Nou. Frumos, ce să zic! Am intrat în 2020 ca în anii ’80...

Citit 2156 ori Ultima modificare Joi, 02 Ianuarie 2020 16:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.