Când nu-ţi mai (re)cunoşti nevasta

Când nu-ţi mai (re)cunoşti nevasta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Dileme. „E bărbat! E Scărlătescu!”, a strigat Alex Velea. „Ba nu, e femeie, uite cum se uită după Alex Velea”, îl contra Ruby. În faţa lor, mătăhăloasă şi ameninţătoare, vrăjitoarea Ursula din celebra poveste „Mica Sirenă”. „Cine-a scris Mica Sirenă?” - „Vlad Ţepeş, ha, ha, ha!”, i-a răspuns Daniela Crudu lui Jean de la Craiova. Sărmanul Chirstian Andresen, mi-am spus în gând.

Surpriza totală a fost că în spatele măştii spectaculoase era însăşi Antonia, pe care Alex Velea ar fi trebuit să o recunoască şi legat la ochi. Din motive de vocea inimii, măcar! Nu ştiu ce pedeapsă a primit Velea acasă, pentru că şi-a confundat iubita şi mama copiilor cu un bărbat, nici cât de răzbunătoare e Antonia! Sper doar să fie mai blândă decât Oana Zăvoranu.

Cea care, după cum am aflat de la Cancan-urile de noapte de la România Tv, i-a trimis un mesaj de Crăciun lui Pepe, fostul ei soţ. A fost, cică, un mesaj de bine, că Oana a decis să devină mai bună!

Nu ştiu cât de bună poate fi cea care-ţi spune că te-ai însurat cu „Calul lui Rapunzel”, după cum o gratulează Zăvo pe Raluca, actuala soţie a lui Pepe, dar cine ştie. Uneori nu-ţi mai recunoşti nici fosta iubire a vieţii, darămite pe actuala, precum Velea.

Citit 1624 ori Ultima modificare Luni, 06 Ianuarie 2020 17:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.