Emoţiile scot bani din buzunar

Emoţiile scot bani din buzunar

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vis transformat în realitate. S-a întâmplat la "Imperiul leilor", iar cel care şi-a văzut visul împlinit este un adolescent de 19 ani. Cu o minte sclipitoare, Mihnea Stoian i-a impresionat pe cei cinci lei cu ideea lui de a transforma afacerea într-un joc. Diagnosticat cu sindromul Asperger, o tulburare care îi creează probleme în a relaţiona cu cei din jur, Mihnea s-a retras într-o lume virtuală, unde a creat o adevărată afacere. El a conceput un magazin online, care produce şi comercializează produse destinate categoriei geek. A atras alături de el şi alţi tineri şi astfel a creat o adevărată comunitate on-line. Atât ideea, cât şi povestea lui Mihnea i-a impresionat pe doi dintre cei cinci lei. Cristian Oniţiu a fost cel care a reacţionat şi a oferit 20.000 de euro pentru ca Mihnea să îi facă un joc prin care tinerii să poată învăţa să devină antreprenori. Oferta a fost acceptată pe nerăsuflate, chiar înainte ca Mohammad Murat, să îi ofere adolescentului 50.000 de euro pentru 40 la sută din afacere. "În faţa unui om blând ca tine, nu mai pot fi leu. Îţi ofer 50.000 de euro", a spus Mohammad, arătând astfel că oricine îşi poate vedea visul împlinit.

Citit 1295 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 20:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro