”Suntem perfecte pentru că suntem moldovence”

”Suntem perfecte pentru că suntem moldovence”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Next Star. "Înainte să-ţi spun care este decizia mea, vreau să te întreb dacă ai să-mi pui vreo întrebare", a provocat-o Loredana pe una dintre talentatele concurente ale primei ediţii "Next Star". Cu câteva minute mai devreme, artista o ghicise pe copilă că vine de la Chişinău: "Eu doar după privire şi-mi dau seama când e o moldoveancă!". "Ai băgat-o în ceaţă", se grăbise cu concluzia Dorian Popa, convins că adolescenta, aşteptând emoţionantă să afle dacă s-a calificat sau nu în finala serii, nu va găsi nimic de întrebat. Surpriză! "Cum puteţi să fiţi aşa perfectă?!", a glăsuit, inocentă, concurenta. Întrebare urmată de un cor de "Aaa-uri" şi "Ooo-uri". Deşi părea o întrebare "servită", menită s-o flateze, Loredana a găsit un răspuns decent. De fapt, mai multe: "Perfecţiunea nu există, dar important este că tindem spre perfecţiune în fiecare zi. În spatele perfecţiunii e întotdeauna ceva imperfect. Perfecţiunea este ca o Nirvana, atunci când crezi că ai atins-o, imediat dispare. Este o iluzie. Şi tocmai această iluzie ne duce către acest drum nesfârşit către perfecţiune… Şi oricum noi suntem perfecte pentru că suntem moldovence. Nu?".

Citit 1270 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 10:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro