Cât de bine îţi cunoşti jumătatea?

Cât de bine îţi cunoşti jumătatea?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Asia Express. Ştiţi ce este „paiangănu”? Dar „brocolii”? Asta înseamnă că nu v-aţi uitat la „Asia Express”, pe Antena 1. Acolo unde perechile concurente au fost testate de Gina Pistol pentru a se descoperi cât de bine se cunosc. La întrebarea „Care este mâncarea preferată a Addei”, Cătălin a scris „cartofii prăjiţi”, iar artista - „somon cu brocolii”. „Eu nici nu ştiam să scriu «broccoli», în primul rând!”, a protestat partenerul cântăreţei, în vreme ce aceasta susţinea că ar mânca aşa ceva dimineaţă, la prânz şi seara! „Dacă tot era mâncarea ei preferată, măcar poate învăţa să o scrie corect”, au taxat-o adversarii din concurs.
Întrebarea „Ce flori îi plac mamei Addei?”, l-a lovit pe bietul bărbat în moalele capului! „Iubire, eu cu cine m-am măritat?, l-a chestionat scurt nevasta, după ce Cătălin răspunsese „crizantemele” - florile preferate ale „crizatei lui neveste”. De unde să ştie că soacrei îi plac lalelele?
Nici cele două dive ale emisiunii nu stau mai bine cu limba română. Întrebată ce anume nu suportă coechipiera ei, Alina a scris: „Paiangănu”. Era vorba de păianjen, dacă nu v-aţi prins de la bun început. Dar ce frumoasă e limba română! Şi ce bogăţie de regionalisme are!

Citit 1098 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 17:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro