Cât de bine îţi cunoşti jumătatea?

Cât de bine îţi cunoşti jumătatea?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Asia Express. Ştiţi ce este „paiangănu”? Dar „brocolii”? Asta înseamnă că nu v-aţi uitat la „Asia Express”, pe Antena 1. Acolo unde perechile concurente au fost testate de Gina Pistol pentru a se descoperi cât de bine se cunosc. La întrebarea „Care este mâncarea preferată a Addei”, Cătălin a scris „cartofii prăjiţi”, iar artista - „somon cu brocolii”. „Eu nici nu ştiam să scriu «broccoli», în primul rând!”, a protestat partenerul cântăreţei, în vreme ce aceasta susţinea că ar mânca aşa ceva dimineaţă, la prânz şi seara! „Dacă tot era mâncarea ei preferată, măcar poate învăţa să o scrie corect”, au taxat-o adversarii din concurs.

Întrebarea „Ce flori îi plac mamei Addei?”, l-a lovit pe bietul bărbat în moalele capului! „Iubire, eu cu cine m-am măritat?, l-a chestionat scurt nevasta, după ce Cătălin răspunsese „crizantemele” - florile preferate ale „crizatei lui neveste”. De unde să ştie că soacrei îi plac lalelele?

Nici cele două dive ale emisiunii nu stau mai bine cu limba română. Întrebată ce anume nu suportă coechipiera ei, Alina a scris: „Paiangănu”. Era vorba de păianjen, dacă nu v-aţi prins de la bun început. Dar ce frumoasă e limba română! Şi ce bogăţie de regionalisme are!

Citit 1568 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.