Gălăţeanca Ştefania şi Speak, făcuţi unul pentru altul (VIDEO)

Gălăţeanca Ştefania şi Speak, făcuţi unul pentru altul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Moment unic la "Asia Express". "Sută la sută pot spune că mă văd cu tine toată viaţa mea. Pentru că nu văd o altă persoană cu care să-mi împart viaţa. Mi se pare că ai tot, tot, tot ce vreau eu. Totul! Te iubesc!", a citit gălăţeanca Ştefania mesajul scris pentru ea de Speak. Avea deja lacrimi în ochi, pentru că partenerul tocmai citise mesajul în care ea îi mărturisise: "Ai avut dreptate, suntem făcuţi unul pentru altul".

Dar momentul unic avea să urmeze: Ştefania s-a întors şi l-a văzut pe Speak îngenuncheat, întinzându-i cutiuţa în care se afla inelul şi întrebând-o: "Vrei să fii soţia mea?". Iar după răspunsul ei, "avertismentul": "De-acum te ştie toată ţara şi, chiar dacă vei vrea să te desparţi de mine, nu mai ai cum că te faci de ruşine!".

După cum a dezvăluit la "Xtra Night Show", Speak ţinuse ascuns inelul în bagaj şi plănuise să o ceară în căsătorie în momentul eliminării din competiţie. Iată, însă, că s-a ivit un moment mai bun. Speak s-a abţinut cu greu să nu plângă - "consider că plânsul trebuie să fie doar al meu" - dar s-a putut dezlănţui acasă, la momentul difuzării imaginilor, unde şi Ştefania "a plâns cu muci". Cererea în căsătorie a fost poate unul dintre cele mai frumoase momente nu doar de la "Asia Express", ci şi din această perioadă apăsătoare. Să fie într-un ceas bun!

Citit 6985 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2020 00:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.