Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Antrenament în familie. Aşezată în patru labe, doamna primar Gabriela Firea îşi arcuia spinarea ca pisica, sub privegherea aurită a icoanei de pe perete. Lângă ea, se străduia să explice şi să execute aceleaşi mişcări „antrenorul”, dom’ primar Pandele. Doamna era în colanţi şi tricou, domnul în nădragi de trening şi tricou care se tot ridica pentru a dezgoli talia subţire, care nu se vedea din cauza burţii. Totul se întâmpla pe podeaua din sufragerie, cu fotolii în fundal, iar cameraman de ocazie era chiar unul dintre fiii lor, după cum explica doamna primar, la începutul antrenamentului. Ca să fie clar: fiecare e liber să-şi posteze pe contul de Facebook orice crede de cuviinţă, cât nu încalcă legea! Dar când postarea devine ştire la televizor, atunci e subiect la Tv mania. La ceas târziu de noapte, Realitatea Plus a difuzat o ştire că despre „primarul Capitalei, Gabriela Firea, care ia lecţii de aerobic în sufragerie, antrenorul fiind chiar soţul, primarul din Voluntari, Florin Pandele, care-i arată cum îşi creşte imunitatea prin mişcare”. În fapt, ne-a fost prezentat un program concentrat de mișcări recomandat celor care lucrează la birou, dar şi gospodinelor care stau mult în picioare în bucătărie. Concluzia? Dom’ primar ridică mai bine şi mai sus picioarele decât doamna primar. No comment.

Citit 1822 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2020 22:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro