Sexy-ardei umpluţi de Anna Lesko

Sexy-ardei umpluţi de Anna Lesko

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Cât de puternică e femeia. “În orice familie sănătoasă, femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt”, l-am auzit pe Laurenţiu Reghecampf într-un promo la Antena Stars. Ştiu, declaraţia lui (de credinţă) nu-i o noutate, dar mi-a readus în memorie o altă mărturisire făcută la Pro TV, de Florin Călinescu : „Impresia mea despre tango este că, orice s-ar întâmpla şi oricine ar fi partener, tangoul e condus de femeie. Ca şi viaţa noastră!”. Noroc de Mihai Petre care a încercat cu degetul o egalitate de şanse: „Atât ne-a mai rămas nouă, băieţilor, măcar în dans dăm şi noi tempoul şi direcţia”. N-a fost cazul, „La Măruţă”, unde Anna Lesko a gătit ardei umpluţi sub supravegherea lui Chef Hadad. Sărmanul Chef, a stat cu gheaţă ca să nu-i ia foc urechile! „A făcut mâncare cu costum de baie!”, a mărturisit. Cică ardeii au fost buni, dar era o problemă cu ceapa. N-o fi călit-o Anna bine, dar pe el l-a perpelit de nu mai ştia unde-i stânga şi care-i dreapta. Între noi fie vorba la cum arăta Anicyka putea să călească şi mătrăgună şi să condimenteze totul cu cianură, că Măruţă tot ar fi mâncat! Doamnelor, pentru final, un sfat culinar de la Anna cu privire la ardeii umpluţi, evident după reţeta ei „proprie şi personală”: „Tot ce înseamnă verdeaţă de sezon: praz, pătrunjel, mărar, ceapă verde, nu contează, punem în compoziţia cu care umplem ardeii”.

Citit 1120 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2020 20:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro