Publicitate cu orice preț

Publicitate cu orice preț

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vedete cu secrete. Telenovela Margherita pare să reapară în atenția publicului. Asta după ce statul român, prin organele abilitate, a decis să plăteascvă expertiza toxicologică dispusă după ce fiica Clejanilor a făcut accident de mașină. Nu mai puțin de 1.200 de lei a costat această expertiză, care pare să facă lumină în cazul dezbătut, pe toate fețe, de mai multe emisiuni de divertisment. Conform unor surse, citate de mai multe televiziuni de știri, Margherita a consumat mai multe tipuri de droguri. Mai exact, patru tipuri diferite, consumate în zile diferite. Dacă sursele sunt reale, atunci explicația vedetei, conform căreia a luat pastile din farmacie, eliberate pe bază de rețetă, nu mai stă în picioare, astfel că Ioniță, care era dispus să scoată din buzunarul lui cei 1.200 de lei, va avea multe întrebări pentru fiica lui. Dacă va primi sau nu explicații, rămâne de văzut, dar imaginea Margheritei va avea, din nou, de suferit, iar asta nu îl va încânta deloc pe Ioniță. Una peste alta, Margherita va avea parte, gratuit, de publicitate, fie ea și negativă, care, de altfel, este cea mai bună în show-bizz.

Citit 1165 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 14:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro